Здравейте хора, търсещи нещо специално и различно!

Аз съм Мирослава и създадох Divine Handmade Art през 2015г. Идеята да рисувам върху чанти се роди в една студентска квартира и стана реалност благодарение на хора, които вярваха в мен и моя талант, които не спират да ми помагат и подкрепят!

Защо чанти, а не платна? Вече ми беше скучно да рисувам на листове и исках да опитам нещо по-нестандартно и практично. Затова реших, че чантите тип Tote bags ще бъдат моите нови платна. За мой късмет майка ми е шивачка, което ми даде пълна свобода откъм размери и платове за работа и също така гаранция за напълно ръчна изработка.

Да, но идеите на твореца не престават да валят и година по-късно реших да опитам да рисувам на дрехи, след това и на чаши.

Често ме питат какво ме вдъхновява и как ми идват толкова много идеи. На първо място най-големият ми източник на идеи е природата, тъй като тя е прелестна, с невероятни цветове и гледки, спиращи дъха. Именно тя ме вдъхнови за моите ръчо изработени медальони с инстински, изсушени цветя. 

Най-новият ни продукт са дамските чанти, изработени от изкуствена кожа и велур. Те са за дамите, които искат да бъдат винаги елегантни, но и да се отличават със своя собствен стил. Всеки модел е сезонен и е лимитиран брой, тък като нашата идея е да създаваме специални и неповторими продукти.

Предизвикваме Ви да развихрите въображението си и заедно да създадем нещо уникално и различно, отговарящо на Вашия стил и личност! ♥